Inbetalningskort för 2015- Reumatikerföreningen Motala-Vadstena

I slutet av november kommer tidningen Reumatikervärlden nr 6 till våra medlemmar. Med denna tidning medföljer inbetalningskort för medlemskap i Reumatikerförbundet 2015.

För att kunna deltaga i vår förenings aktiviteter så måste vi påminna om att medlemsavgiften ska vara betald 31/12 2014 för att man ska få anmäla sig till cirklar, badgrupper, resor, medlemsmöten etc fr o m januari 2015.

Har du problem att skriva ut medlemskortet i Reumatikerförbundet? Kontakta medlemsregistet på förbundet, 08-505 805 00 eller föreningens registeransvarig Yvonne Svensson 070-516 86 60, tidigast i januari 2015.

50 000 starka skäl att bli medlem

Bli medlem!